Water & Surprise drink, een verrassend drankje

Mijn kinderen zeggen weleens tegen me dat zij vroeger veel minder mochten dan mijn kleinkinderen nu. En gelijk hebben ze. Als oma hoef je ze niet meer op te voeden, je mag ze (een beetje) verwennen. Je vindt het gezellig als ze er zijn maar vindt het ook weer gezellig als ze door hun ouders worden opgehaald en de rust is weergekeerd. Mijn kinderen kregen vroeger uit school een glas roosvicee of een kop thee. Met mijn kleinkinderen ga ik boodschappen doen en zij mogen zelf hun drankje uitkiezen. Grappig om te zien dat de kleintjes al een eigen willetje hebben en precies weten wat ze willen. Favoriet bij hen is op dit moment Water & Surprise drink. Het betreft hier een flesje met flavoured water ofwel water met een smaakje. Het watertje bevat geen conserveermiddelen, geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, maar wel vitamine B en C. Daarnaast zitten er zoet- en smaakstoffen bij op natuurlijke basis. En last but not least, een leuk speeltje van Frozen of Star Wars dat aan de verpakking vast zit. Kinderen vinden het leuk om dit te sparen. Maar als strenge oma zijnde, die haar kleinkinderen maar (een beetje) verwent, mogen ze het speeltje er pas afhalen als ze ook het flesje leegdrinken. En dat doen ze met plezier! Zelf ben ik een fervent waterdrinker, maar ik moet zeggen dat zo’n watertje met een smaakje weer eens wat anders is en ook prima smaakt. Mijn kleinkinderen vinden dat een goed idee, want het speeltje dat er op zit is toch echt meer voor hen dan voor mij!

De flesjes zijn er in de smaken lemon en aardbei en zitten in een verpakking van een halve liter. Je kunt ze onder andere krijgen bij Albert Heijn en Jumbo.

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.