Waarom ik van lavendel houd

Lavendel is een van mijn favoriete geuren. Als je zomers langs lavendelplanten loopt, komt de geur je tegemoet. Vroeger maakte ik kleine katoenen zakjes waar ik gedroogde lavendel in deed en deze legde ik in de linnenkast. Het geeft niet alleen een frisse geur maar het zorgt er ook voor dat motten wegblijven. Is de geur een beetje verdwenen dan moet je even in het zakje knijpen. Doordat de lavendel dan licht gekneusd wordt, komt de geur vanzelf weer terug. Tegenwoordig koop ik de zakjes lavendel kant en klaar. Maar ook badschuim gebruik ik met een lavendelgeur. In de woonkamer heb ik lavendelolie en zelfs het toilet maak ik schoon met een reinigingsmiddel met lavendelgeur!

Lavendel

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.