Vesten, lekker warm en modieus

Vesten zijn dit seizoen weer helemaal hot. Zelf ben ik een fan van vesten. Niet alleen kun je op iedere leeftijd een vest dragen, je kunt ze ook het hele seizoen dragen. Wanneer je een vest op knielengte draagt, kleedt het ook nog eens mooi slank af. Laatst was ik bij een tante van 80 plus. Zij droeg een zwarte lange broek, een zwart shirtje en een roze vest met korte mouw op knielengte. Ze was voor mij een voorbeeld hoe je er op oudere leeftijd superleuk uit kunt zien! Je ziet nu ook mouwloze lange vesten. Ik ben daar helemaal fan van. Jammer genoeg paste ik er laatst twee, die niet in mijn maat verkrijgbaar waren. Even verder zoeken! Maar wat ik zo leuk vind, is dat mijn favoriete vest, dat inmiddels al meer dan 10 jaar oud is, momenteel weer helemaal “in” is.

 

Joke vest, 11 0ktober 2015 008

Vesten: Bijenkorf

About the Author

admin
Author with 236 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.