Uitverkoop, sale, opruiming, koopjes. Wie houdt er niet van?

We zijn er als rechtgeaarde Nederlanders allemaal dol op: de uitverkoop. Tegenwoordig gebruiken winkels steeds meer het Engelse woord sale. Maar wij noemen ons zelf gewoon koopjesjagers. Koopjes vind je deze tijd volop. Ook als je geen nieuwe outfit meer nodig hebt, kun je nog volop slagen voor allerlei andere zaken. Ik ging een middagje op pad om te kijken bij de Bijenkorf wat je behalve kleding zoal kunt scoren.

Als je binnenkort op kraamvisite moet, kun je nu alvast kijken of je iets leuks ziet voor de “newborn”. Tegenwoordig kun je gemakkelijk iets van te voren kopen omdat veel ouders er voor kiezen het geslacht van hun kind al tijdens de zwangerschap bekend te maken.

Ga je nog op vakantie? Of ben je net terug? Is je koffer of weekendtas aan vervanging toe? Het is nu de beste tijd om goedkoop een nieuwe tas of koffer te kopen.

Zin in leuke gadgets voor de badkamer? Of een nieuwe badjas? Of beginnen je handdoeken te slijten? Voor een leuk prijsje kun je nu slagen.

Altijd al die dure pan willen kopen maar schrok je van de prijs? Je kunt hem nu met fikse korting aanschaffen! Datzelfde geldt voor allerlei andere huishoudelijke zaken zoals serviezen, een citruspers of broodrooster.

Slippers en sandalen zijn items die niet zo aan mode onderhevig zijn. Kopen dus!

Heb je nog een badpak nodig? Of een leuk lingeriesetje? Een paar maanden geleden betaalde je hier nog meer dan het dubbele voor!

 

 

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.