Schoenen met parels, een tijgerprint of met veren? Alles is mogelijk

De hele maand mei staat Babbels en Brabbels in het teken van de mode en dan vooral mode voor 50-plussers. Er zijn legio mogelijkheden voor onze leeftijdsgroep om er vlot, modieus en charmant uit te zien. Het leuke is dat de mode dit seizoen zeer kleurrijk en gevarieerd is. Niet alleen in kleding maar ook in schoenen.

 

 

Zo zie je heuse “parelslippers”, een klassieke pump met een hak die versierd is met parels maar ook een sportieve platte schoen met een hak met parels. Draag je hierbij een spijkerjasje met parels dan loopt het mooi door en vormt één geheel.

De blokhak is ook weer helemaal terug van weggeweest. Een nieuw element hierbij is dat de hak een andere kleur heeft of versierd is met steentjes of strepen. Op de foto zie je dat de kleur en het materiaal van de hak anders is dan de groene schoen zelf.

Er is ook een keur aan sandalen, vaak bewerkt met diverse materialen.

Wat blijft zijn de sleehakken en de pumps. De Queen hakjes veelal gedragen met een open hiel zie je ook veel. Deze ogen elegant maar lopen toch echt wel gemakkelijker dan pumps met hele hoge hakken.

En natuurlijk kunnen we de tijgerprint niet vergeten! Op en top “in” dit seizoen. Zelfs schoenen zijn er in dit welbekende printje!

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.