Niet alleen kleding is kleurrijk. Schoeisel ook!

Een paar weken geleden schreef ik over de kleurrijke kleding waar we ons dit seizoen in kunnen hullen. Maar dit geldt niet alleen voor de kleding, maar ook voor ons schoeisel. De tijd dat je alleen een paar zwarte of bruine laarzen kon kopen is al jaren voorbij. Maar zo kleurrijk als het dit seizoen aan je voeten is, heb ik nog niet meegemaakt.

Natuurlijk blijven zwarte of witte laarzen. Alleen zie je ze dit seizoen wel met heel veel leuke accenten.

Je ziet veel korte laarsjes, en dan vooral in leuke, felle kleuren.

Of zelfs in glitters.

 

En wat te denken van de welbekende Burberry ruit in je laars? Of sneakers in de beroemde ruit. Overigens blijven sneakers het modebeeld bepalen. In allerlei soorten, kleuren en versierselen.

UGG laarzen zijn niet meer zo populair als een aantal jaren geleden. Toch kun je deze warme laarzen nog steeds kopen. Er zijn nu ook UGG sneakers. De UGG pantoffels zijn bij mij in de winter favoriet. Zo heerlijk warm!

Behalve rood, blauw, grijs, goudkleurig, zie je ook veel witte laarsjes. Wat betreft de hakken kan alles, platte hakken, blokhakken, hoge hakken en de Queen hak.

De traditionele laars zie je dan misschien minder, dat neemt niet weg dat deze klassieker niet weg te denken is uit het modebeeld en je hier altijd stijlvol mee voor de dag kunt komen.

Mocht je deze gebloemde laars zien en er helemaal wèg van zijn, kijk dan eerst even op het prijskaartje voordat je besluit naar de kassa te gaan!

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.