Mode voor 50-plussers saai? No way!

Het mooie weer komt er weer aan, dus tijd om eens gezellig te shoppen. Dat doe je toch gemakkelijker dan wanneer het hele dagen regent. En…… de nieuwe voorjaarsmode is om vrolijk van te worden. Deze keer heb ik mij gefocust op jurken, die er in allerlei kleuren te zien zijn. De tijgerprint is niet meer weg te denken uit het modebeeld, maar er zijn ook veel felle kleuren en veel kleuren groen. Daarnaast zijn er mooie pastelkleuren. De enkellange jurk is weer helemaal terug. Eronder worden sneakers gedragen. Maar ook met een mooi open schoentje ben je helemaal hip en happening! Wat altijd blijft zijn de jurken die halverwege de knie vallen. Ook zie je veel accenten aan de mouwen, bijvoorbeeld wijd uitlopende mouwen.

 

Een jurk in een overhemdmodel kleedt slank af. Vooral deze groene streep in de lengte. Op een mooie zomerdag zie je er stralend uit in een effen wit exemplaar.

Als je deze gestreepte jurk ziet word je al vrolijk. Laat staan als je hem daadwerkelijk aan hebt. De shawl past er perfect bij!

In dit mouwloos groene jurkje zie je er tijdloos uit. De sneakers eronder zorgen voor een moderne twist.

Deze gemakkelijk zittende rode jurk is perfect voor een bevrijdingsfeest zaterdag. Maar ook de rest van de zomer zie je er prachtig in uit.

Het is dit seizoen niet meer vanzelfsprekend dat je een rechte zoom hebt. De zoom van dit jurkje loopt in een punt. De gestreepte pantalon is dit seizoen een blijvertje.

 

 

 

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.