Leuk zelfgemaakt Paasstukje

Zelf ben ik helemaal geen creatief wonder. Ik vind het leuk om iets te maken, maar dan moet het niet moeilijk zijn. Een vriendin van me leerde me jaren geleden hoe zelfs ik een leuk Paasstukje kan maken. Omdat iedereen het leuk vindt, maak ik het ieder jaar weer. En iedere keer ziet het er weer anders uit.

Wat heb je nodig?

DSCN5554

 

gewone groene mos

tillandsia mos (kun je allebei bij een tuincentrum kopen)

eieren en kwarteleitjes (namaak, ik heb ze bij de Action gekocht)

een weckpot of een glazen vaas of pot (gewoon wat je in huis hebt)

eventueel wat stro, een paar takjes buxus, wat veertjes en touw

Wat moet je doen?

 Nu begint het leuke werk, want het is zo gemakkelijk! Eerst bekleed je de onderkant van de pot met wat groene mos. Probeer zoveel mogelijk het groen aan de zijkanten te doen. Hier bovenop  doe je wat tillandsia mos, dan de grote eieren (hoeveel is afhankelijk van de grootte van de pot, vervolgens wat kwarteleitjes. Je kunt het geheel afmaken met wat stro, een paar takjes buxus of wat veertjes. En klaar is Kees!

DSC_0024

 

 

 

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.