Leuk vakantiedagje all inclusive met (klein)-kids

All inclusive, het komt steeds meer “in”. Niet alleen tijdens vakanties, nee, ook tijdens een dagje gezellig uit met (klein)-kids. Wij waren afgelopen maandag met onze kleinzoontjes bij Duinoord in Helvoirt. Je betaalt één vaste prijs, uiteraard meer dan wanneer je naar een “gewoon” kinderpark gaat, maar daar tegenover staat dat je er onbeperkt kunt eten, drinken en deelnemen aan de activiteiten. Voor mij niet zo goed, althans voor mijn lijn, want je grijpt toch onwillekeurig eerder naar een stuk appelgebak of een ijsje dan normaal. De kinderen mogen voor één dagje verwend worden en vinden het geweldig. Zelf milkshakes maken, of je eigen ijsje decoreren? Wil je een appelpannenkoek of een spekpannenkoek? Jij mag het zeggen. En wat wil je op je pizza? Ananas?  Prima wordt klaargemaakt. Zin in frietjes of meer in een kop soep met een broodje? Het kan allemaal.

Duinoord is het meest geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Voor de allerkleinsten zijn er mini-huisjes waar ze zich prima kunnen vermaken.

Iets oudere kinderen kunnen autorijden in de miniracebaan, ze kunnen naar het klimbos, laserschieten, een bootje op afstand bedienen, met een hijskraan spelen, midgetgolfen, enfin, teveel om op te noemen. En laten we de voetbalveldjes niet vergeten waar de toekomstige Ronaldo’s en  Messi’s vast oefenen voor later.

Op het terras zie je opvallend veel oma’s en opa’s zitten. Zij hebben een goed zicht op wat zich op het park afspeelt. Het terras is voor een gedeelte ook overdekt, zodat je er ook bij slechter weer kunt zitten. Dat kan ook binnen. Maar eerlijk is eerlijk, alles valt of staat wel met het weer. Want om nou in een plenzende regenbui te gaan voetballen? Dan moet je wel een echte diehard zijn!

Nadere informatie, prijzen en openingstijden: www.duinoord.nl

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.