Laarzen? Keus genoeg dit voorjaar!

Ik ben een echte laarzen fan en heb ze dan ook in allerlei kleuren en modellen. Met hoge hak, lage hak, blokhak. Bij iedere gelegenheid kun je tegenwoordig laarzen dragen. Ze staan leuk onder een pantalon maar ook onder een net pakje of een casual jurkje. En hoewel ik regelmatig te horen krijg dat het anno 2016 echt niet meer kan, ben ik lekker eigenwijs en nog steeds fan van de Uggs. Wanneer het koud weer is en ik ga een stuk wandelen dan trek ik geheid deze favo’s aan. Lekker warm en ze lopen zo heerlijk.

Deze zomer zie je veel elegante, prachtige laarzen in het modebeeld. En helemaal aangepast aan het warme weer. Laarsjes met open tenen of laarzen die aan de zijkant opengewerkt zijn. Laarzenliefhebbers zoals ik hoeven deze zomer de laars dan ook niet te missen in het modebeeld!

 

5 verschillende korte laarsjes in diverse kleuren, allemaal met open teen, 3 ervan hebben een open teen en een open hak!

5 verschillende korte laarsjes in diverse kleuren, allemaal met open teen, 3 ervan hebben een open teen en een open hak!

 

Leuk met opengewerkte details.

Leuk met opengewerkte details.

 

Gezien op de site van Mayke. Volgens mij houdt dit het midden tussen een open schoentje en een laarsje!

Gezien op www. Mayke.com. Volgens mij houdt dit het midden tussen een open schoentje en een laarsje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the Author

admin
Author with 236 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.