Ik heb eerbied voor jouw grijze haren

Lang geleden zongen Gert en Hermien Timmermans dit liedje. Maar zijn we wel zo blij met onze grijze haren? Naarmate je rond de 50 bent krijgen we er allemaal in meer of mindere mate mee te maken. Er zijn vrouwen die er prachtig uitzien met hun grijze haar, anderen verven het. Dat is een keuze die iedereen zelf moet maken. Er zijn ook vrouwen, die eigenlijk hun haren best zouden willen blijven verven maar ervan balen dat ze iedere 3 weken hun uitgroei moeten bijwerken. En wil je in het weekend je haar bijwerken, dan krijg je juist doordeweeks een leuke uitnodiging waar je goed gekapt naar toe wilt gaan.

Daar is nu iets nieuws voor op de markt gekomen, namelijk de L’Oréal Magic Touch. Deze uitgroeispray vermengt zich met je eigen haarkleur en camoufleert uitgroei en grijze haren. Aanbrengen op droog, in model gebracht haar. Wel even een handdoek om doen om vlekken op je kleding te voorkomen. Sprayen op ongeveer 10 centimeter van het haar. Als er iets op je gezicht komt schoonmaken met water of make-up remover. Eén minuut laten inwerken en binnen 3 seconden is je uitgroei bijgewerkt. Je kunt er rustig buiten mee lopen, de kleur vervaagt pas na een haarwassing.

De L’Oréal Magic Touch is verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerbruin, middenbruin, donkerblond en middenblond en kost 9,95 euro. De flacon heeft een hoogte van 13 centimeter.

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.