Het broekpak, terug van weggeweest

De mode kent een golfbeweging. Er is iets “in”, dan zie je het nauwelijks meer en na verloop van tijd komt het weer helemaal terug. Zo ook met het broekpak. Dit pak is het komend modeseizoen weer helemaal hip en happening. En het leuke hiervan is dat het uitstekend staat bij 50-plussers!

Nieuw zijn wel de broekpakken waarbij de onderkant van de pantalon versierd is met ruches en strikjes. Verder zijn er veel kuitbroeken, de lange broeken zijn recht en soms een klein beetje uitlopend. Wij hebben er een paar uitgezocht. Het vrolijk gebloemde jasje met de felgele top die aan de kop van het artikel staat is lekker luchtig en zomers.

Dit geruite broekpak is gekleed en kun je bij veel gelegenheden dragen. De koperkleurige knopen fleuren het geheel op en de iets uitlopende pantalon heeft een omslag.

Dit roze, gebloemde broekpak is een voorbeeld van een vrolijk zomers pak.

De groene combinatie is geen broekpak, maar met zijn groen gestreepte top en het groene vestjasje ideaal voor een sportief gebeuren!

 

 

 

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.