Geen vakantie, toch een vakantiegevoel

Een dagje uit, geen zonnig weer en geen 30 graden en toch het gevoel hebben dat je vakantie hebt. Dat overkwam ons afgelopen zaterdag toen we besloten naar een theatervoorstelling in Scheveningen te gaan. Bijtijds weg, auto in parkeergarage en een lekker stuk langs het strand lopen. Gezonde buitenlucht, beweging, de wind door je haren. Je krijgt er gewoon extra energie van!

Vervolgens lekker op een terrasje van een van de vele strandtentjes zitten en kijken naar de mensen die voorbij lopen. Jonge mensen, oude mensen, mensen alleen, gezinnen met kinderen.

meeuwen op het dak!

Een verliefd stelletje loopt voorbij terwijl ze genieten van een ijsje. De man probeert zijn ijsje te beschermen tegen de meeuwen die op korte afstand voorbij vliegen en begerig naar zijn ijsje kijken. Door deze onverwachte beweging valt het bovenste bolletje op de grond. Onmiddellijk komt er een schare meeuwen op af. Hilariteit alom! Even verderop hoor je nog hun schaterende lach.

Voor 15,95 euro een prima 3 gangen theatermenu eten, dan opfrissen en naar het theater. Altijd leuk voor een avondje uit! Na de voorstelling op een drukke boulevard nog een afzakkertje nemen en vervolgens weer naar huis met een voldaan vakantiegevoel.

Tip: als je je auto in de parkeergarage zet, kun je voor 13,50 euro een uitrijkaart in het theater kopen. Normaal betaal je 2,40 euro per uur. Ben je er langer dan 6 uur dan is het voordeliger om deze uitrijkaart te kopen. Bovendien hoef je dan niet in de rij bij de parkeergarage te staan om af te rekenen!

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.