Geef me een dollar, anders stem ik op Trump

Net terug van een paar dagen New York vroeg een vriendin mij wat ik hier allemaal merkte van de presidentsverkiezingen. Nou, om eerlijk te zijn: praktisch niets. Als er in Nederland landelijke verkiezingen zijn zie je regelmatig posters en aanplakbiljetten hangen. Maar niets daarvan op Times Square, 5th Avenue of Rockefeller Center. Op Times Square hangen zoals altijd grote billboards met reclame van bedrijven of over musicals, maar er zit er niet één bij met een foto van Hillary Clinton of Donald Trump.ts-marieke-1

Je hoeft het nieuws op de televisie in Amerika maar aan te zetten en er is altijd wel een item over de presidentskandidaten maar niets daarvan komt terug in het straatbeeld. Wel zag ik een zwerver die probeerde een financieel slaatje uit de verkiezingen te slaan door op een stuk karton te schrijven: “Geef me een dollar, anders stem ik op Trump”.

jas-ivana-trump

uitvergrote-foto-korting-ivana-trump

Ivanka, de dochter van Trump die een eigen modelijn heeft, had haar kleding al in de uitverkoop gedaan. De Ivanka Trump jas was behoorlijk afgeprijsd van 400 naar 179 dollar. Zou de prijs naar 800 dollar gaan als haar vader onverhoopt wint?dscn6271

In de etalage van een pruikenwinkel was het kapsel van Trump nagemaakt en kon je de pruik hiervan kopen. Dat was alles wat we op straat van de verkiezingen gemerkt hebben.

Tja, er zijn natuurlijk heel veel toeristen en die hebben wel wat anders aan hun hoofd in deze “city that never sleeps”.

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.