Eén basisjurkje, 3 totaal verschillende outfits

Het combineren van kledingstukken is niet alleen leuk maar ook handig. Het scheelt natuurlijk in je portemonnee maar het is ook gemakkelijk als je bijvoorbeeld met vakantie gaat. Of een weekendje weg. Zelf ben ik fan van een paar goede basisstukken, die je met elkaar combineert zodat je er iedere keer weer anders uitziet. En ze bovendien bij totaal verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Het simpele mouwloze jurkje heb ik deze zomer vaak gedragen. Met shawl en met verschillende sieraden. Maar ook in de herfst en de winter is dit een toppertje. Met een wollen omslagdoek en een paar stevige laarzen zie je er sportief uit.

dsc_0024

 

Moet je er wat gekleder uitzien dan draag je er een feestelijke, rode stola over, nette schoenen en een klein rood tasje.

 

 

dsc_0026

Ga je voor simpel chic, dan is dit vestje hier uitermate geschikt voor. Een paar mooie laarzen completeren het geheel! Zo zie je: met weinig middelen 3 keer een totaal andere look!

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.