De sneaker, een blijvertje. Maar wel één die steeds leuker wordt!

De sneaker bepaalt al een aantal jaren het modebeeld. Zag je in het verleden zakenvrouwen in New York in de metro in hun mooie kleding lopen met hieronder sneakers om die vervolgens op hun werk gauw om te wisselen voor een paar nette pumps. Anno 2018 is dit beeld compleet veranderd en wordt de sneaker niet meer alleen onder een pantalon gedragen, maar kun je deze populaire schoen ook onder een jurkje, rok en zelfs een mantelpak dragen! Alhoewel……ik heb ons stijlicoon koningin Maxima nog niet in een stijlvolle jurk met daaronder sneakers gezien! Het grote voordeel van de sneaker is dat je hier makkelijk op loopt en dat ze ook goed staan wanneer je de 50-plus gepasseerd bent. Draag je sneakers onder een jurk dan moet je wel de sokken achterwege laten! Ik heb deze week een paar bijzondere exemplaren uitgezocht. Zo ook de sneakers op de foto hierboven die zijn opgesierd met een paar metalen bloemen.

Sneakers met goud of zilver. Het kan allemaal!

Deze sneakers in verschillende kleuren hebben bovenop metalen rondjes en puntjes. De zwarte sneakers zijn zelfs voorzien van pareltjes. Maar ondanks deze steeds spannender wordende sneaker zie je nog veel witte exemplaren. Ach, als ze maar lekker lopen. Modieus ben je er in ieder geval mee!

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.