De 50PlusBeurs, een aanrader of niet?

Vorige week was de 25ste editie van de 50PlusBeurs, voor deze gelegenheid de silver edition genoemd. Maar wat is het verschil tussen een gewone beurs en deze 50-plus beurs? Toen ik mijzelf deze vraag stelde was mijn eerste gedachte: “De vele grijze koppen die je daar ziet.”

Tijdens de eerste dag van de beurs was er de Silver Model Verkiezing, die gewonnen werd door de 61-jarige Stella. Behalve de eer houdt zij aan deze verkiezing een fotoshoot over en wordt ze een jaar ingeschreven bij een modellenbureau. Geen sportauto of andere dure prijzen voor deze nieuwbakken 50-plus Miss.

De beurs was verdeeld in 6 thema’s: vakantie, vrije tijd, wonen, mode en beauty, gezondheid en tot slot maatschappij. Thema’s die je bij iedere andere beurs ook tegen kunt komen, maar een aantal exposanten was echt gericht op de actieve en minder actieve 50-plussers. Zo was er een stand van het Uitzendbureau 65plus. Ben je een actieve 65-plusser en heb je zin om af en toe aan de slag te gaan? Dan kun je je hier laten inschrijven. Ben je minder actief? Dan staat de rollator uitnodigend op je te wachten.

Fietsen is gezond voor je. Vooral lekker in de buitenlucht. Op de 50PlusBeurs kon je dit binnen doen. Er was een heel Fietsplein voor ingericht.

Een tweepersoonsfiets om eens uit te proberen?

Bij de stand van Medipoint was het constant druk. Een gratis gezondheidscheck is nooit weg. Gewicht, bloeddruk, hartslag, Body Mass index, lichaamsvetgehalte. Toch weer een wake-up call om hier wat aan te doen!

Twente promootte zich op een originele manier door het drankje Tijd Zat.

Dit café heb ik maar overgeslagen. Zit toch liever ergens anders mijn glaasje wijn te drinken.

 

 

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.