De 50PlusBeurs. Alleen voor ouderen?

Van 20 tot en met 24 september kunnen 50 plussers weer naar de Jaarbeurs in Utrecht gaan voor de jaarlijkse 50PlusBeurs. Is deze beurs, die dit jaar voor de 24ste keer gehouden wordt, nu alleen interessant wanneer je tot de 50 plussers behoort of kun je er ook gezellig met je dochter of een goede vriendin die toevallig net 30 plusser is geworden terecht? Ik ben er vorig jaar voor het eerst geweest en moet zeggen dat je inderdaad iets meer grijze hoofden tegenkomt, maar er waren ook genoeg 50 minners aanwezig. Dit jaar zijn er 6 thema’s: vakantie, mode en beauty, vrije tijd, gezondheid, wonen en maatschappij. Er zijn iedere dag optredens van BN-ers die wel tot de doelgroep van de beurs behoren, zoals Jan Keizer, Anny Schilder, Lee Towers en Mariska van Kolck.

De beurs is iedere dag geopend van 10.00 tot 17.30 uur. De toegangsbewijzen kosten 20 euro. Er zijn echter overal acties waarbij je fikse kortingen kunt krijgen. De grootste korting krijg je wanneer je de kaarten via www.50plusbeurs.nl bestelt en als actiecode PLUS invult. In dat geval betaal je geen 20 euro maar slechts 2,50 euro.

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.