Anti-rimpel crème, fabel of feit?

Een anti-rimpel crème die je rimpels als sneeuw voor de zon doet verdwijnen, ik geloof er niet in. Als dit echt het geval zou zijn dan zouden alle Linda de Mols en Patricia Paays van deze wereld rimpelloos door het leven gaan. Rimpels gaan nu eenmaal niet weg zonder spuiten of fillers. Wel komt de huid door een goede verzorging in een betere conditie waardoor de rimpel beter opgevuld wordt omdat er meer volume in je huid komt, maar verdwijnen doen die rimpels niet.

Onderstaand een paar tips om je huid te verzorgen.

Het belangrijkste is dat je je huid altijd eerst goed schoonmaakt. Vervolgens pak je een gastendoekje, dubbelvouwen in de lengte, goed nat maken, even uitknijpen, oprollen en gedurende 30 seconden in de magnetron (hoogste stand). Doek uitvouwen en in de lengte dubbel laten. Aanleggen om het gezicht. Je begint in het midden van de doek onder de kin. Dan de doek sluiten om je hele gezicht. Je wacht totdat het doekje is afgekoeld. Het gaat om de stoom die er in zit. Hierdoor worden werkstoffen van crèmes beter in de huid opgenomen. Ook zorgt het voor een betere doorbloeding.

Als je ouder bent, kun je beter in plaats van alleen een crème eerst een serum aanbrengen en vervolgens een dag- of nachtcrème.

Om je huid in optima forma te krijgen is een goede doorbloeding essentieel. Bindweefselmassage kan doorbloeding geven doordat je diep in de huid masseert. Hierdoor komt de stof histamine vrij. Dit veroorzaakt vaatverwijdering en dat zorgt voor  doorbloeding. Wil je meer over bindweefselmassage weten kijk dan op YouTube en tik bindweefselmassage in.

Eén ding is wel een feit. Rimpels horen nu eenmaal bij het ouder worden. Ook al heb je rimpels dan nog kun je mooi, stralend oud worden. Het gaat om je uitstraling, zit je lekker in je vel, ben je happy, geniet je van de kleine dingen in het leven. Ach, wat doen die rimpels er dan toe!

Bronvermelding: www.elegant-Hedel.nl

Foto: Pixabay

About the Author

admin
Author with 253 posts
More about admin

Related Articles

Leave a Comment

Babbels en Brabbels is een blog voor de niet zo piepjonge, maar wel actieve 50-plusser die nog volop in het leven staat.